torstai 17. elokuuta 2017

Kuvailoa












Visuaalisuus lukeutuu elämäni tärkeimpiin asioihin. Kuvia kertyy ylenpalttisesti ja aionkin järjestää niille aikaa syksyn hämäryyden vallatessa tienoot. Spotify takaa hyvän tunnelman soittolistojeni viedessä milloin mihinkin. Kotosalla ja matkoilla on monenlaista mukavaa kuvattavaa ja ihmeteltävää. 







Sateisen kesän satoa ovat rehevät pelargoniat ja vauhdilla kasvava pihanurmi. Kesä oli kokonaisuutena ottaen mainio, vaikka hellepäivien autereista tunnelmaa jäin kovasti kaipaamaan. 

Onneksi Aegean meren helmi, Samos, ylitti jälleen kerran toiveemme ja uusia unelmia on viriämässä. Happy anniversary -linkin takaa alkavat uusimman seikkailumme postaukset, joilla aion piristää sekä omaa että toivottavasti myös seuraajieni talvikautta.

Elokuun iltojen hämärtyessä kynttilöiden liekkien tanssi iltateen äärellä hyvän kirjan kanssa on arjen ylellisyyttä. Mitkä ovat sinun arkesi hyvän mielen tuojia? 

Toivotan sinulle näiden kuvien myötä onnellisia hetkiä tähän elokuiseen päivään, jonka 17.8.17 päiväys toi inspiraation minulle.

Tuija






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti